همراه با زومیت، همگام با تکنولوژی
تکنولوژی با سرعت زیادی وارد زندگیمون شده و یه جورایی به زندگی ما گره خورده؛ جوری که جزء جدایی ناپذیر دنیای ما شده. تا چند وقت پیش، اگه کسی از خونه بیرون میرفت و بهش دسترسی نداشتیم، نمیشد ازش خبر بگیریم.. اما الان با ورود تکنولوژی به زندگی هامون و پیشرفت باورنکردنیش ، حتی فکر کردن به اون موقع هم برامون سخته. همه مون به وسایل الکترونیکی دور و برمون مثل موبایل، تبلت، لپ تاپ، دوربین عکاسی و... خیلی وابسته شدیم؛ خیلیامون هم کار و روزمرگیمون به این وسایل بستگی داره. حتما براتون پیش اومده که موبایلتون رو توی خونه جا بذارید یا ممکنه اصلا بیرون از خونه بودین و یه دفعه گوشیتون خاموش شده؛ وای که چقدر عذاب آوره! اینجا هست که اهمیت شگفت آور فناوری توی زندگی واسمون روشن میشه. واسه همینه که باید توی خرید وسایل دیجیتالی که تا این اندازه توی زندگیمون نقش دارن، وسواس بیشتری به خرج بدیم. برای همه مون پیش اومده که موقع خرید گوشی موبایل بین چند تا برند تردید داشته باشیم؛ حتی مقایسه ی برندهای معروف گوشی های موبایل یا لپ تاپ و ... واسمون سخت باشه. برای پیدا کردن راه حلی واسه ی این مسائل و هزاران مسئله دیگه پیرامون تکنولوژی، یکی از بهترین گزینه ها میتونه وب سایت «زومیت»باشه. سایت در سایت قصد داره تا امروز شما رو بیشتر با یکی از بهترین وبسایت های فناوری ایرانی آشنا بکنه.
زومیت یکی از پربیننده ترین مجله های اینترنتی فارسی زبان در حوزه فناوریه. چیزهایی که در بدو ورود به سایت توجه کاربر رو به خودش جلب میکنه و اونها رو ترغیب به موندن توی سایت میکنه، گرافیک بالا و جذاب سایت و همینطور اسم سایت هست. سایت، اسم با مسمی و گویایی داره، که تصویر به نسبت روشنی از نوع فعالیتش به ما ارائه میکنه.
زومیت فعالیت خودش رو از شهریور ۸۹ شروع کرده و توسط مسعود ومهدی یوسف نژاد تاسیس شده. ناگفته پیداست که یکی از نکته های مثبت در مورد سایت اینه که نویسنده های مقاله ها و در کل، اعضای تحریریه زومیت، پروفایلی در مورد خودشون توی سایت دارند. توی اون پروفایل، سایر مطالب نوشته شده توسط اون عضو تحریریه و همچنین نظرات کاربرها در مورد اون شخص آورده شده. این اطلاعات درخور و شایسته میتونه راهنمای خوبی برای کاربرها توی دنبال کردن یا نکردن مطالب یک نویسنده ی معین باشه.
بخش های مختلف سایت زومیت
با گشت و گذاری در زومیت متوجه بخش های متنوع و جذاب زومیت در زمینه علم و فناوری میشین. تمام بخش های زومیت شایان توجه هستند و طرفداران مختص به خودشونو دارن؛ به طوری که نمیشه از صحبت در خصوص هیچ یک از بخش های این سایت کم نظیر چشم پوشید. اما به دلیل محدودیت زمانی، مجال کافی برای صحبت در مورد تک تک بخش های زومیت وجود نداره. بنابراین، اینجا تصمیم داریم تا حد امکان در خصوص اکثر بخش های مهم و درخورتوجه زومیت صحبت کنیم.
فناوری
بی تردید میشه گفت، بخش فناوری یکی از مهمترین بخش های زومیت هست و خودش هم شامل زیربخشهای مختلفی هست؛ برای نمونه بخش معرفی و توضیح درباره ی گوشیهای موبایل، تبلت ها، لوازم جانبی، دوربین ها، گجت ها، اینترنت و... جز زیرمجموعه های قسمت «فناوری» هستن. در اینجا، به طور کامل تک تک اونها معرفی میشن و مورد بررسی قرار میگیرن.
شاید بعضی موقعا واستون پیش اومده باشه که موارد بیشماری در خصوص موبایل یا کامپیوترتون رو بلد نباشین؛ به عنوان مثال، ممکنه ندونین که چه جوری میشه از پیامک های گوشیتون بک آپ بگیرین و یا اینکه بخواین بدونین که چطوری میتونین از گوگل مپ استفاده کنین؟ قسمت «آموزش»، یکی از زیرمجموعه های بخش فناوری و یکی از پرکاربردترین قسمتهای سایت زومیت،کمک شایانی به مخاطب هاش توی دونستن این مطالب میکنه. دراین بخش، زومیت سعی بر این داشته تا آموزشهای لازم درزمینه موبایل، تبلت، کامپیوتر، اینترنت و وب، لوازم صوتی و تصویری، عکاسی، بازاریابی اینترنتی و خودرو رو در اختیار کاربرهاش قرار بده.
بررسی
اگه توی خرید موبایل یا لپ تاپ موردنظرتون بین چند تا گزینه مردد هستین، مطمئن باشین بخش بررسی زومیت میتونه چراغ راهتون توی مسیر خریدی مناسب باشه. در قسمت بررسی، محصولات روزدنیای فناوری نظیر موبایل، لپ تاپ، تبلت، تلویزیون و ... به صورت مقاله تحلیل و بررسی شدن. دوستانی که زیاد اهل خوندن مقاله نیستین، نگرانی به دلتون راه ندین؛چرا که زومیت به فکر شما هم بوده و بررسی های ویدیویی محصولات دیجیتالی رو هم واسه مخاطباش فراهم کرده.
ویدیو
بخش ویدیو زومیت هم شامل موارد قابل ملاحظه ای هست:
۱.نگاه نزدیک
نگاه نزدیک، همون طور که از اسمش مشخصه، نگاهی دقیق تر و موشکافانه تر به موبایل، لپ تاپ، تبلت و سایرمحصولات دیجیتال داره. فایل های بررسی شده در نگاه نزدیک، درقالب ویدیو به کاربرها نمایش داده میشه.
۲.هایلایت
هایلایت یک برنامه ویدیویی کوتاه برای اطلاع رسانی در مورد مهمترین اخبار فناوریه. شما میتونید اهم اخبار واتفاقات روز گذشته دنیای تکنولوژی رو توی این قسمت بببینید.
۳.شصت ثانیه
اگه زمان کافی واسه خوندن یا دیدن اخبار دنیای فناوری رو ندارین، یقین داشته باشین که «۶۰ ثانیه» همون جاییه که بهش نیاز دارین. توی این بخش از زومیت، اخبار مهم فناوری و سرگرمی واسه اون دسته از آدمایی که فرصت مرور گسترده اخبار رو ندارن، توی یک دقیقه بازگو میشه.
۴.جعبه گشایی
توی این قسمت، از جدیدترین و به روزترین ابزارهای الکترونیکی مثل موبایل جعبه گشایی میشه؛ یعنی از صفر تا صد اون وسیله، از مشخصات جعبه گرفته تا بررسی سیستم عامل، مشخصات حافظه و سایر مشخصات فنی اش، توی یه کلیپ جالب و تماشایی به کاربر نشون داده میشه. پس اگه از طرفدارهای پروپاقرص گوشیهای موبایل، کنسولهای بازی، ساعتهای هوشمند و ابزارهای دیجیتالی دیگه هستید و و واسه دونستن در موردشون لحظه شماری میکنین، یه دقیقه هم از دست ندین و بررسی زومیت در مورد ابزارهای فناوری مورد علاقتون رو توی «جعبه گشایی» ببینید.
۵.گزارش ویدیویی
.توی این قسمت، گزارش های تصویری از مراسم و رویدادهای گوناگون در زمینه فناوری های جدید تهیه و پخش میشه
خودرو
زومیت از طرفدارهای خودرو هم غافل نشده وبخشی رو در منوی اصلیش به خودروها اختصاص داده. در اینجا اخبار خودرو، مقالات مرتبط با خودروها؛ قیمت و شرایط فروش خودروها و مطالب آموزشی در خصوص خودروها عنوان شده.
راهنمای خرید
زومیت نمیزاره حتی یه لحظه، زمان خرید، آب توی دلتون تکون بخوره و شما رو توی روند خرید محصولات دیجیتالی تنها نمیزاره. هیجان انگیزترین و به گونه ای کاربردی ترین بخش زومیت همین بخش هست. همون طور که خود زومیت اعلام میکنه این سایت هیچ محصولی رو نمی فروشه و فقط راهنمایی قابل اعتماد برای کاربران هست تا بتونن وسایل الکترونیکی مورد نیازشون رو با هم مقایسه کنن و بین انبوهی از محصولات، بهترین انتخاب رو داشته باشن.پس پیشنهاد ما اینه که اگه موبایل، تبلت، تلویزیون، کامپیوتر، ساعت هوشمند، دوربین، لوازم خانگی یا هر وسیله الکترونیکی دیگه خواستین تهیه کنین ، از راهنمای خرید زومیت بهره ببرید.
علمی
.زومیت علاوه بر بررسی تازه های دنیای فناوری، مقالاتی در زمینه های علمی نظیر پزشکی، نجوم، علوم پایه و مهندسی و... هم به کاربرهای سایتش ارائه داده
کسب و کار
اگه قصد دارین در مورد روش های مدیریتی درست و نحوه ی پیشرفت توی کسب و کارتون اطلاعات کسب کنید، توی بخش کسب و کار میتونین مقاله های مفیدی رو در این مورد مطالعه کنین. همچنین توی این بخش میتونین زندگی نامه افراد تاثیرگذار در دنیای علم و دانش رو هم بخونین و ازشون توی زندگیتون الهام بگیرین.
واسه خیلیا جذابه که صحبتهای مدیرهای ارشد شرکتهای داخلی و خارجی رو بشنوند. اگه شما هم یکی از اونا هستین، قسمت مصاحبه مدیرهای ارشد رو از دست ندین.
توی این قسمت، خوندن مقاله های آموزش بازاریابی اینترنتی، آموزش سئو، جذب مشتری، حفظ مشتری و ... هم بی تردید برای علاقه مندان به راه اندازی و اداره کسب و کار الکترونیک خالی از لطف نیست. علاوه بر این، توی این بخش، زومیت در زمینه تاریخچه برندها و شرکتهای مطرح جهانی مانند اپل، گوگل، مایکروسافت و... هم مطالب جالبی عنوان کرده.
زوم پلاس
همینطور که از اسمش مشخصه ، زوم پلاس بخشی هست که ارتباطی با موضوع اصلی سایت، فناوری، نداره،اما برای پربارتر شدن و تنوع موضوعی سایت ازشون استفاده شده؛ برای نمونه میشه به موارد زیر اشاره کنیم:
۱.شاتر
اینجا مکانی واسه افرادی هست که با عکس و عکاسی میانه ی خوبی دارن. توی شاتر مطالب تصویری وجود داره که قالب اصلیشون عکس است.
۲.پازل
ما گاهی اوقات باید مدت زمانی طولانی برای حل کردن معماهای پیچیده صرف کنیم. معماهای این چنینی باعث افزایش قدرت ذهن و تقویت عملکرد مغز میشه. اگه حل کردن این جور معماها رو دوست دارین و میخواین هوش خودتون رو مورد آزمایش قرار بدین، بخش پازل مناسب حال شماست.
۳.معماری
دوستانی که خواهان آگاهی پیدا کردن در خصوص فناوری های استفاده شده در بناها و ساختمان هایی با معماری مدرن هستن، به این بخش از زومیت میتونین سر بزنین.
۴. خانواده زومیت
زومیت علاوه بر وب سایت اصلی خود، چندین زیر مجموعه داره: زومجی؛ کجا رو؛ جواب ۲۴.
سایت «کجارو»سایتی هست که به معرفی و بررسی مکان ها و مناطق دیدنی ایران و سایر نقاط دنیا میپردازه. «زومجی» هم پربیننده ترین مجله اینترنتی فارسی زبان در حوزه سرگرمی هست. سایت جواب ۲۴ هم مکانی برای پاسخ دادن به سوالهای مختلف کاربرها در زمینه های گوناگون هست. جالبه که بدونین در خود زومیت ، مقاله هایی از سایت های زیرمجموعه اش برای علاقه مندان به این حوزه ها قابل دسترسی هستن.
ه طورکلی سایت زومیت مزایای فراوانی داره؛ که به بعضی از این موارد مثبت میشه اینجا اشاره کرد:
• قرار داشتن بخش های پربازدید، مقالات تازه و داغ دنیای فناوری و بخش زوم پلاس در صفحه اصلی.
• در صفحه((scroll to top)) مجهز بودن سایت به دکمه اسکرول به بالا.
•برخورداری از یک رابط کاربری مناسب؛ سادگی و قابل فهم بودن سایت برای اغلب کاربران نمایانگر یک رابط کاربری خوب هست
• داشتن گرافیک بالا